Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Αποστάσεις Παπατόλια από το πρωθυπουρικό δίλημμα


 Σαφείς αποστάσεις από το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός στις αυτοδιοικητικές εκλογές πήρε την Παρασκευή μέσω του...
 ΣΚΑΪ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με το κυβερνών κόμμα Απόστολος Παπατόλιας.

«Δεν είναι δυνατόν τα διλήμματα των εκλογών να τα θέτει η κεντρική κυβέρνηση. Το δίλημμα στους πολίτες το θέτουμε εμείς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αντιλαμβανόμαστε ότι για προεκλογικούς λόγους υπάρχει κάλεσμα από τον πρωθυπουργό για το στόχο ανόρθωσης της Ελλάδας, αλλά αυτό γίνεται περιφερειακά. Αν ποδηγετηθεί αυτό στους διαδρόμους των υπουργείων, τότε θα χάσουμε δεν θα κερδίσουμε» υπογράμμισε.

«Το κόμμα που με υποστηρίζει κάνει τη δουλειά του, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, θα ήταν άτοπο να πανηγυρίζουμε για το κόμμα από την ενδεχόμενη νίκη μας» πρόσθεσε ο κ. Παπατόλιας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε ότι ο συνδυασμός του είναι προγραμματικά πανέτοιμος και έθεσε τρεις άξονες ανάπτυξης για τη Θεσσαλία, τον αγροδιατροφικό τομέα, τη διασύνδεση της Θεσσαλίας με τους όμορους τουριστικούς μας περιορισμούς και την αξιοποίηση της καινοτομίας.

Αναφερόμενος εξάλλου στην άρνηση του ανθυποψηφίου του με τη ΝΔ Κώστα Αγοραστού να έρθει σε διάλογο μαζί του μέσω του ΣΚΑΪ ο κ. Παπατόλιας δήλωσε ότι «ποντάρει στο αντιμνημονιακό μπλόκ, θα αποκαλυφθεί αν κριθεί στο προγραμματικό επίπεδο.»

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου