Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο για την ανακοίνωση του κ. Αγοραστού

Θα ήθελα να σχολιάσω την ανακοίνωση που έβγαλε η «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» του κ. Κώστα Αγοραστού, σχετικά με δύο θέματα:

Πρώτο Θέμα:
Από πότε κατηγορείτε ένας άνθρωπος ο οποίος στο δύσκολο γραφειοκρατικό σύστημα της Ελλάδος βρίσκει μια κομπίνα και την στέλνει στον Εισαγγελέα, σκεφτείτε μόνο που η μεγαλύτερη κομπίνα που έγινε στην Ελλάδα «Βατοπέδι» είναι είδη και σέρνετε στην γραφειοκρατική Ελλάδα εδώ και 3 τουλάχιστον χρόνια…
Ας μα πει επιτέλους ο κ. Αγοραστός στις θέσεις που ήταν έκανε ποτέ διαχειριστικό ελέγχω…  Η έστω αν  δεν μπορούσε, οι φίλη του στην Ν.Δ. που έκαναν, 5 χρονιά που κυβερνούσαν;;; Τι κάνει τώρα δηλαδή κατηγορεί κάποιων που κάνει διαχειριστικό έλεγχο…;;; Τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τη θέλουμε… έλεγχο και δικαιοσύνη ή Βατοπέδια...;;;

Δεύτερο θέμα:
Εγώ έχω μάθει για τουλάχιστον δύο τηλεμαχίες οπού ο κ. Αγοραστός δεν εμφανίστηκε, μήπως δεν είναι έτσι, γιατί κρύβετε, βάφατε ότι τα σκάνδαλα του παρελθόντος τον κυνηγάνε και δεν μπορεί να τα καλύψει, γι’ αυτό και εμφανίζετε μόνο εκεί που έχει συμφωνήσει το περιεχόμενο των ερωτήσεων…;;;
Μήπως πάλι κάνω λάθος…;;;

Στα περισσότερα θα δείτε και την ανακοίνωση του κ. Αγοραστού
Ανακοίνωση – καταγγελία εναντίον του Απόστολου Παπατόλια από τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

«Θα εμπιστευτούμε τον «κουμπαρά» της Θεσσαλίας στον κ. Παπατόλια, που χρειάστηκε 1,5 χρόνο για να αντιληφθεί την υπεξαίρεση στη νομαρχία Μαγνησίας;»
Το ερώτημα αυτό θέτει σε ανακοίνωσή του ο ενωτικός συνδυασμός «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» με επικεφαλής και υποψήφιο περιφερειάρχη τον αν. καθηγητή του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Κώστα Αγοραστό.
Στην ανακοίνωση του ο συνδυασμός καταγγέλλει τον κ. Παπατόλια «που εκδίδει ανακοινώσεις για ανύπαρκτες τηλεοπτικές μονομαχίες».
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Γενική Γραμματέας της Νομαρχίας Μαγνησίας προχώρησε σε δηλώσεις για υπόθεση υπεξαίρεσης από τραπεζικό λογαριασμό της Νομαρχίας, που εξελίσσονταν επί ενάμισι χρόνο, και ανακοίνωσε τη διενέργεια ΕΔΕ και την παραπομπή της υπόθεσης στην Εισαγγελία.
Αναρωτιόμαστε πόσο ικανός είναι ο κ. Παπατόλιας, όπως φιλάρεσκα αυτοχαρακτηρίζεται στην προεκλογική του καμπάνια, που χρειάζεται 1,5 χρόνο για να αντιληφθεί την υπεξαίρεση από λογαριασμό της Νομαρχίας που αφορούσε στη μισθοδοσία και την πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών;
Σε αυτόν θα εμπιστευθούμε τον «κουμπαρά», όπως ο ίδιος τον αποκαλεί, της Περιφέρειας Θεσσαλίας;
Εξάλλου, στις 26 Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε σε τοπικές εφημερίδες του Βόλου  μονόστηλη είδηση προερχόμενη από το Γραφείο του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Παπατόλια ότι την επομένη ημέρα επρόκειτο δήθεν να μεταδοθεί από το TRT τηλεοπτική «μονομαχία» ανάμεσα σ’ αυτόν και τον κ. Κ. Αγοραστό.
Την επομένη ημέρα ο ίδιος ο δημοσιογράφος της κεντρικής μεσημεριανής εκπομπής Σωτήρης Πολύζος διέψευσε ότι είχε προγραμματιστεί οποιοδήποτε ντιμπέϊτ για εκείνη την ημέρα, λέγοντας μάλιστα ότι δεν συνάδει με το ήθος του τηλεοπτικού σταθμού να καλέσει δύο υποψηφίους Περιφερειάρχες και όχι το σύνολό τους.
Συμπεραίνουμε ότι τη «μονομαχία» την είχε προγραμματίσει μόνος του ο κ. Παπατόλιας και τον παραδίδουμε στην κρίση της τοπικής κοινωνίας για τις παλαιοκομματικές και καθεστωτικές κατά την δική μας αντίληψη μεθόδους που εφαρμόζει».

"Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών"
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Κώστας Αγοραστός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου